Cautare

8635 de rezultate pentru "judetul dambovita orasul pucioasa si satul mutaieni ultimele stiri" (3.95 secunde)
În actuala societate, în care mobilitatea muncii este ceva obisnuit, angajatii sunt tot mai dispusi sa-si schimbe orasul de domiciliu, daca prin acest lucru au acces la slujba dorita. ... Site-ul BestJobs ofera câteva sfaturi pentru cei care doresc sa-si încerce norocul.
I-au incantat timp de o ora pe cei 300 de medici pediatri, romani si bulgari, in Sala Grand Ballroom de la Marriott Bucuresti, care i-au aplaudat indelung. Si mie mi s-au parut atunci, fara exagerare, niste artisti unici si formidabili care canta dumnezeieste.
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
120 de cetateni ai statelor UE, care au rezidenta permanenta in judetul Galati, sunt asteptati in iunie sa aleaga primarii si consiliile locale din localitatile galatene unde au domiciliul.
Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
Oamenii de afaceri doljeni au participat recent la un schimb de experienta cu partenerii bulgari din orasul Vrata, în cadrul unui proiect finantat de UE, care urmareste cooperarea economica transfrontaliera. Vrata este o localitate cu economie în dezvoltare, dar si cu un potential turistic foarte bun.
Senatorul Alexandru Cordos a adresat o intrebare a sustinut o intrebare Ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Nicolae Dragnea Obiectul intrebarii: ... Puteti citi in continuare textul integral al intrebarii Lucrarile necesare introducerii gazului metan in orasul Huedin, judetul Cluj au demarat inca din anul 2009.
Administratia publica din statiunile turistice de interes local va fi obligata sa dubleze numarul minim al locurilor de cazare si sa amenajeze sali de fitness, locuri de promenada si spatii comerciale.
Asa s-ar putea explica faptul ca din 37 de consilieri doar patru si-au reactualizat din 2005 declaratiile de avere. ... un apartament si o masina germana. Tot cu atat se lauda si liberalul Constantin Nistor, insa la capitolul masini, alesul a bifat o Dacie 1310 cumparata in 1985.
Raiffeisen Bank a inaugurat in prima luna a anului 2007 inca 7 unitati in orasele Cluj, Botosani, Slobozia, Timisoara, Constanta, Iasi si Pucioasa. ... Aceste unitati noi sunt dedicate cu precadere persoanelor fizice si IMM-urilor, fiind deschise in locatii accesibile.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I le puteti gasi pe maicutele de la Manastirea Pucioasa. Acestea au venit cu crucifixuri pictate viu colorat pe lemn si icoane superbe.
Pacat ca in aceasta gradina si-au facut loc avand binecuvantarea pastorilor tot soiul de rataciti de la calea cea dreapta. Ceea ce s-a intamplat la Tanacu este doar partea vazuta si mediatizata a unei lumi care este adesea ignorata de mass-media.
Lucreaza de 18 ani in industria tutunului A refuzat sa fie purtatorul de cuvant al lui Victor Ciorbea pentru ca nu-i placeau unii ministri Gilda Lazar este unul dintre cei mai vechi si cunoscuti specialisti in comunicare corporatista din Romania.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Festivalul este organizat de Fundatia Internationala de Muzica Gheorghe Zamfir, A.P.C.T.T.R, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local al Orasului Gaesti, Consiliul Judetean Dambovita, Centrul Judetean de Cultura Dambovita si Institutul Cultural Roman Si de aceasta data, Festivalul International de Nai va transforma orasul natal al muzicianului Gheorghe Zamfir intr-o citadela culturala in care vor avea loc spectacole de muzica clasica, de folclor, pop simfonic, recitaluri precum si momente cu invitati surpriza.
Octav Cozmanca a declarat, pentru un cotidian central, ca a purtat discutii cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si ca e determinat sa "puna umarul" la viata politica, in caz ca acesta candideaza la prezidentiale. ... Poate are el cu mine daca nu-si vede de treaba", a adaugat Cozmanca.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. Caravana a dus oamenilor din comuna Glodeanu Silistea, satul Carligu Mare, medicamente, alimente si ajutor medical de specialitate.
Oameni de isprava Descopera povestile oamenilor deosebiti care, prin munca si pasiunea lor, au reusit sa-si puna tara in valoare. Romania nu duce lipsa de oameni de isprava, personaje frumoase care isi pun tara in valoare prin activitatile si prin actiunile pe care le intreprind.
google-analytics.com